izborna skupština

Anita Rep - predsjednica Ženske inicijative HNS-a Varaždinske županije

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 26.03.2018. 20:05

Zadnja izmjena: 27.03.2018. 09:50

Izborna skupština Ženske inicijative HNS-a Varaždinske županije održana je u Društvenom domu u Šemovcu, za predsjednicu je izabrana Anita Rep, a dužnost  potpredsjednica obnašat će Marija Ribić i Gordana Turković. 

- Kroz Žensku inicijativu i programe HNS-a posebno ćemo se zalagati za izjednačavanje šansi muškaraca i žena u obrazovanju, za zapošljavanje i ekonomsko osnaživanje žena te za prevenciju i suzbijanje nasilja nad ženama. Naravno, bavit ćemo se i humanitarnim te društveno korisnim radom - rekla je između ostaloga Rep.

- Cilj koji sam si postavio kao predsjednik HNS-a Varaždinske županije bio je vratiti povjerenje građana i članova u HNS; sada kada gledam ovu dvoranu i rad na terenu s ponosom mogu reći da smo uspjeli. Tko danas može reći da nas nema?! HNS je stranka ljudi koji rade na terenu što daje rezultate - rekao je predsjednik HNS-a Varaždinske županije Alen Leverić.

Izbornoj skupštini, između ostalih, prisustvovale su saborska zastupnica Božica Makar i Glavna tajnica Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja Jelena Zrinski Berger, a podršku su došli dati HNS-ovi predsjednici podružnica i drugi.

Komentari