potpisi potpore

Antolić Vupora: ''Prikupljeni broj potpisa veći je od planiranog''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 26.11.2019. 08:34

Zadnja izmjena: 26.11.2019. 08:54

SDP Varaždinske županije oglasio se na svojem službenom Facebook profilu vezano uz prikupljanje potpisa potpore za Zorana Milanovića.

- SDP Varaždinske županije prikupio je u kratkom vremenu 4.106 potpisa potpore za Zorana Milanovića što je samo pokazatelj kakvu podršku SDP ima u županiji. Budući da je prikupljeni broj potpisa bio i veći od planiranog oni su predani u središnjicu, a na terenu su u tijeku intenzivne pripreme za kampanju koja počinje 4. prosinca. - piše u priopćenju koje potpisuje predsjednica Barbara Antolić Vupora. Ujedno, zahvalila je  i strankama koje su podržale Milanovića. - Cijenimo njihovo zalaganje i trud – osvrnula se predsjednica županijskog SDP-a Antolić Vupora na podršku Reformista koji su na području Republike Hrvatske prikupili 7.500 potpisa.

<< Jaooo! Lokalni SDP Milanoviću donio manje potpisa nego Reformisti >>

Kako je istaknula Vupora, SDP je pokazao svoju snagu na nedavnim izborima za EU parlament kada je u Varaždinskoj županiji osvojio više od 8 tisuća glasova te dodaje kako je u nekoiliko dana skupljeno oko 70 tisuća potpisa podrške.- Svakako možemo očekivati i par tisuća glasova birača Reformista, ako gledamo te iste izbore. Sve to upućuje na sigurnu i uvjerljivu pobjedu našeg kandidata - završila je Antolić Vupora.

Komentari