održan sastanak

Susreli se Antolić Vupora i Dubravko Bilić: 'Zadovoljni smo suradnjom, cilj nam je zajednički'

Objavljeno: 22.11.2022. 14:45

Zadnja izmjena: 22.11.2022. 14:45

Predsjednica Županijske organizacije SDP-a Varaždinske županije i saborska zastupnica Barbara Antolić Vupora, zajedno sa svojim suradnicima susrela se s gradonačelnikom Ludbrega Dubravkom Bilićem.

Na sastanku su dosadašnju suradnju Gradske organizacije SDP-a i gradonačelnika Dubravka Bilića predsjednica ŽO SDP-a i njezini suradnici ocijenili dobrom. Također, razgovarali su i o zajedničkoj inicijativi prema Varaždinskoj županiji kako bi riješili problem nedostatka prostora za rad stranaka. Naime, zbog nedostatka prostorija Grada, odnosno dogradnje dječjeg vrtića, stranke više neće biti u mogućnosti biti u tim prostorima te neće imati mjesto za arhivu. 

- Zadovoljni smo suradnjom jer nam je zajednički cilj raditi za javno dobro, odnosno u korist građana, a upravo to i radimo. U proračunu su sadržani brojni projekti na lokalnoj i državnoj razini koji zahvaljujući zajedničkim naporima pridonose kvaliteti života u Ludbregu, a treba svakako istaknuti da su uvjeti življenja, kao i razina usluga u ovom gradu, po mnogočemu bolji nego u ostalim dijelovima Varaždinske županije. Isto tako, zadovoljni smo suradnjom jer nam je zajednički cilj raditi za javno dobro, odnosno u korist građana, a upravo to i radimo - rekla je Antolić Vupora.

Komentari