njezin slogan je "sreća"

Antolić Vupora (SDP): Neki lokalni političari padaju u duboke osobne krize

Antolić Vupora ovog tjedna objavila je plakat i slogan, a jedna njezinih izbornih poruka jest i – SREĆA...
Objavljeno: 12.03.2021. 11:01

Zadnja izmjena: 12.03.2021. 12:15

Foto: Arhiva

Nakon što je predstavila svoj plakat i jedan od slogana - "Sreća", predsjednica županijskog SDP-a oglasila se priopćenjem za medije u kojem ističe kako su pojedinci na lokalnoj političkoj sceni zapali u duboke osobne krize.

  • Jedan od slogana SDP-a je "SREĆA": Čačić je kraj projekata zaboravio na ljude, više ovdje.

Povod ovom priopćenju Barbare Antolić Vupore su lažni profili koji se pojavljuju na Facebooku, te pišu negativne komentare ispod, između ostalih – i njezinih političkih poruka.

„Nažalost, laži, obmanjivanja putem društvenih mreža, a što je najgore vrijeđanja, negativne objave i komentari s lažnih profila već obilježavaju ovu predizbornu utrku“, kaže Antolić Vupora, koja je u svemu prepoznala neke pojedince.

„Vidljivo je da pojedinci padaju u duboke krize, ne znaju kako ih prevladati, kako se suočiti sami sa sobom, kako prihvatiti da je njihovo vrijeme prošlo, da dolaze drugi i drugačiji“, napisala je između ostalog Vupora, pozivajući na sučeljavanje argumentima.

"Sreća"

Antolić Vupora ovog tjedna objavila je plakat i slogan, a jedna njezinih izbornih poruka jest i – SREĆA, na što se prilikom predstavljanja kampanje nadovezao i predsjednik SDP-a Peđa Grbin. "Trenutno je u Varaždinskoj županiji fokus na projektima, a iako to na prvi pogled izgleda dobro, zapravo se zaboravilo na ljude, na građanke i građane Varaždinske županije", rekao je Grbin.