reakcija

Antolić Vupora: Varaždin je središte SZ i veselim se centralnom operacijskom bloku!

Objavljeno: 15.04.2021. 17:28

Zadnja izmjena: 15.04.2021. 17:32

Saborska zastupnica SDP-a iz Međimurske županije, Andreja Marić, na saborskom je aktualcu postavila pitanje prema kojem se kriteriju ulaže u Opću bolnicu Varaždin, a povod svemu bila je rasprava o investiciji u centralni operacijski blok u Varaždin, vrijedan 405,5 milijuna kuna.

Evo što o tome kaže SDP-ova saborska zastupnica s područja Varaždinske županije, tj. predsjednica županijske orgnizacije SDP-a Varaždinske županije Barbara Antolić Vupora. Njezino priopćenje prenosimo u cijelosti:

Podržavam gradnju centralnog operacijskog bloka Opće bolnice Varaždin. Svako veliko ulaganje u Varaždinsku županiju je dobrodošlo, posebno u Varaždin koji je središte sjeverozapadne Hrvatske. Uz to što nam trebaju nove operacijske sale i suvremeni RTG i odjel transfuzijske medicine te medicinsko biokemijski laboratorij, kao poduzetnica se veselim investiciji od preko 400 milijuna kuna. Jer to znači da će i lokalni poduzetnici biti uključeni u posao.

Barbara Antolić Vupora, SDP Varaždinske županije

Što je rekla SDP-ova zastupnica?

SDP-ova saborska zastupnica Andreja Marić na saborskom je aktualcu postavila sljedeće pitanje: "Zašto su ovi navedeni projekti koje vidimo u ovim šturim dokumentima koncentrirani, njih po nekoliko u nekoliko KBC-ova i KB-ova, a od Općih bolnica samo Opća bolnica Varaždin? Dakle, u trećoj izbornoj jedinici imate i druge županije: i Međimursku i Krapinsko-zagorsku. Zašto ste išli samo na tu jednu Opću bolnicu, da li je to možda politički kriterij?", pitala je Andreja Marić premijera Plenkovića.

Komentari