kampanja za županicu

Jedan od slogana SDP-a je "SREĆA": Čačić je kraj projekata zaboravio na ljude

"Trenutno je u Varaždinskoj županiji fokus na projektima, a iako to na prvi pogled izgleda dobro, zapravo se zaboravilo na ljude, na građanke i građane Varaždinske županije", rekao je predsjednik SDP-a Peđa Grbin...
Objavljeno: 12.03.2021. 08:48

Zadnja izmjena: 12.03.2021. 09:41

Foto: Arhiva

SDP-ova kandidatkinja za županicu svoju kandidaturu službeno je objavila ove srijede, a sada je predstavila svoj plakat i slogan koji će koristiti u kampanji.

"Moja slika županije: Ljudi u prvom planu. Sreća. Društvo. Prilike", glasi njezina poruka, a za čelnu poziciju varaždinske županice natjecat će se i s porukom "Moja županica".

Podsjetimo, predstavljanju kampanje Antolić Vupore nazočio je i predsjednik SDP-a Peđa Grbin koji je tom prilikom rekao:

"Trenutno je u Varaždinskoj županiji fokus na projektima, a iako to na prvi pogled izgleda dobro, zapravo se zaboravilo na ljude, na građanke i građane Varaždinske županije".

"Činjenica je da sam žena i da su mi poznati problemi matera, da su mi poznati problemi starijih i nemoćnih, da su mi poznati problemi djece. Mislim i uvjerena sam da ću znati bolje upravljati Županijom od Radimra Čačića", rekla je između ostalog Barbara Antolić Vupora.

Evo njezina plakata i poruka kojima se obraća glasačima:

Komentari