održana presica

Avar i Lešina:"Bez integralnog rješenja za bale nema daljnjeg razvoja"

Objavljeno: 14.02.2020. 13:55

Zadnja izmjena: 14.02.2020. 18:14

Zamjenik gradonačelnika Zlatan Avar te predsjednik kluba vijećnika GLAS-a Mario Lešina na konferenciji za medije osvrnuli su se na jučerašnju presicu SDP-a, na kojoj su Miroslav Marković, Neven Bosilj i Bruno Ister rješenje za balirani otpad koje je ponudila gradska vlasti nazvali "prijevarom".

>>SDP-ovci traže referendum o ponuđenom rješenju baliranog otpada

- Bez tog integralnog rješenja nema daljnjeg razvoja Grada Varaždina. Njime ćemo odjedanput riješiti sporove koje vodi Grad Varaždin, njih 48. Sve do kada se ne riješe ti sporovi, mi ne možemo pokrenuti ni jedan jedini razvojni projekat, jer ti sporovi nama cijelo vrijeme vise iznad glave - rekao je Lešina na današnjoj presici, te dodao kako se integralnim rješenjem s iznosom od 118,5 milijuna kuna rješavaju sporovi teški 372 milijuna kuna.

Zlatan Avar ujedno se osvrnuo i na optužbe SDP-a da Grad ne postupa prema hodogramu kojega je u listopadu prošle godine poslalo MInistarstvo, te je rekao kako Grad svakako postupa prema napucima Ministarstva, i da je upravo prva točka hodograma bila raskidanje tadašnje koncesije, što je i napravljeno.

Komentari