kulminacija

SDP-vci RAŽESTILI AVARA: Neradnici, filozofi, spletkari! Lupetate! Mogli ste kupiti kilogram boje!

Objavljeno: 22.06.2018. 11:53

Zadnja izmjena: 22.06.2018. 12:03

Foto: Arhiva

Gradski SDP najavio je da će na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća zatražiti financijske podatke o ulaganju u Dravske bazene, a želi preispitati i model prema kojemu će isti biti otkupljeni od Turista, na što je stigao prilično žestoki odgovor zamjenika gradonačelnika Zlatana Avara.

>>Zbog izjave da su "svojatali Dravske bazene", SDP-ovci Bunića prozivaju za netrpeljivost i traže financijske podatke

>>Bunićev odgovor na prozivku SDP-u: "Slike sretnih izraza lica prvih kupača govore više od riječi..."

SDP-ovci su se, naime, osjetili pogođenima Bunićevom izjavom da odsada više neće moći „svojatati“ Dravske bazene, štoviše da je srušeno i „drveno ruglo“ ispred kojega se slavio prvi maj. Rekao je da obnova kompleksa stajala 1,3 milijuna kuna, a otkupit će se prema cijeni od 2 milijuna kuna ako odluku izglasa Gradsko vijeće.

„O tome što tko čini i ne čini, nabolje se može vidjeti danas na Dravi. Lupetanje i nerad, umjesto organizacije i pronalaženja modela kako da ljudima bude bolje, način je na koji čelnici gradske organizacija SDP-a funkcioniraju“, glasi samo dio reakcije dogradonačelnika Avara.

"Stara taktika neradnika i filozofa"

„Nitko, a naročito neradnici nemaju pravo svojatati niti prostor, a još manje da su jedini i bogomdani zaštitnici radničke klase“, nastavlja Avar nazivajući njihovu reakciju „starom taktikom neradnika i filozofa“.

„Umjesto da rade, govore što bi trebalo raditi. Umjesto da potroše koji kilogram boje pa da im pozornica donekle izgleda, ruglo na kojem se pod partijskom zastavom jednom godišnje dijelio grah“, dodaje Avar. Ima još:

„Gospodo partijski čelnici, ako ikada budete više imali priliku, dokažite da nešto možete napraviti, osim baviti se unutastranačkim spletkarenjem na lokalnoj i nacionalnoj razini“ - zaključuje kako su imali priliku tijekom šest godina na vlasti.

Komentari