U Turistu navodno održan sastanak

Bandić sljedeći tjedan u Varaždinu osniva podružnicu svoje stranke?

Objavljeno: 14.07.2016. 15:02

Zadnja izmjena: 14.07.2016. 16:06

Foto: Facebook

Prema neslužbenim informacijama kojima raspolažemo Milan Bandić će sljedeći tjedan u četvrtak, 21. srpnja, u Varaždinu osnovati podružnicu svoje Stranke rada i solidarnosti (Bandić Milan 365)

U sjedištu Bandićeve stranke u Zagrebu nismo uspjeli dobiti potvrdu ove informacije, a zanimljivo, o tome ništa ne zna ni prof. dr. sc. Marijan Cingula, koji je na proteklim parlamentarnim izborima bio nositelj Bandićeve liste u III. izbornoj jedinici.

- Meni je ovo prvi glas. Nikad nisam bio pripadnik stranke, već sam samo nosio listu kao nezavisni kandidat. Nitko mi nije ništa javio, ali ako je tako, rado bih došao pozdraviti i čestitati na otvorenju - odgovorio je Cingula na pitanje hoće li on biti na čelu varaždinske podružnice stranke, budući da je ranije bio nositelj liste.

Sastanak u Turistu

Naime, navodno je ovih dana u varaždinskom Turistu održan sastanak, na kojem je dogovoreno osnivanje podružnice, te na kojem su viđeni neki od poznatijih Varaždinaca. Podsjetimo, Milan Bandić na predstojećim parlamentarne izbore izlazi u koaliciji s Reformistima Radimira Čačića i još nekoliko stranaka na političkom centru.

Prema istraživanju koje je objavio dnevnik.hr u srijedu 13. srpnja, Bandić je treći prema popularnosti za mjesto budućeg premijera, i to s 13,6 posto potpore, te se tako nalazi iza Zorana Milanovića koji uživa 27,8 posto potpore, odnosno Andreja Plenkovića sa 20,4 posto potpore glasača.

Komentari