stao u obranu štromara

Batinić Čačiću odriče zasluge za škole, te mu poručio da je s "desnim radikalima" izgubio svoj habitus

Objavljeno: 01.06.2017. 10:01

Zadnja izmjena: 01.06.2017. 10:55

Milorad Batinić danas je na adrese medija odaslao priopćenje u kojem optužuje Radimira Čačića da je glavni krivac što OŠ Ivana Kukljevića Sakcinskog u Ivancu nije dograđena.

Batinić to pripisuje „političkoj klimi“ u gradu u kojem je ponovno izabran za gradonačelnika, a za koju smatra da Čačiću koji se sada pojavljuje u „opsukrnim emisijama desnih radikala“ – ne odgovara!

- Doslovce je populjuvao i javno se odrekao svog cjelokupnog, desetljećima stvaranog političkog habitusa – kaže Batinić ispred Kluba zastupnika HNS-a i HSU-a.

"Zasluga armije HNS-a"

Batinić nadalje tvrdi da si Čačić pripisuje isključive i osobne zasluge za projekte koje su, kako naglašava – zapravo realizirali HNS-ovi načelnici i gradonačelnici svojim zalaganjem i lobiranjem. Prije svega misli na često spominjane 32 škole i dvorane.

- To je zasluga cijele armije HNS-ovaca, a nikako Vaša, gospodine Čačiću, i nikakve vaše samohvale i samopromicije tu istinu ne mogu ni prikriti ni promijeniti – poručuje Batinić Čačiću.

"Izgubio je ljudskost"

- U svom makijavelističkom medijskom haračenju i nezapamćeno niskoj razini obračuna s političkim protivnikom kojemu svjedočimo proteklih dana, Čačić je zaboravio i na mnoge druge vrijedne projekte realizirane u proteklom razdoblju zato što su naprosto za njegove ambicije beznačajni – smatra Batinić.

Batinić zaključuje priopćenje riječima da je Čačić u svojoj „volji za moć“ izgubio „ljudskost“.

Komentari