priopćenje gradske uprave

Batinić: Ne treba mene Slunjski podsjećati na bombone za djecu, neka ne laže

Objavljeno: 14.05.2022. 14:37

Zadnja izmjena: 14.05.2022. 14:41

Na službenim stranicama Grada Ivanca, gradonačelnik Milorad Batinić ne poriče da je Mihaela Slunjskog iz SDP-a nazvao "lažljivcem".

Iz SDP-a, podsjetimo, tvrde da mu je rekao „lažeš ko pas“.

Bilo kako bilo, Batinić kategorički odbacuje tvrdnje Slunjskog da je u vrijeme COVID krize zaposlenicima vrtića prijetio ukidanjem božićnica i regresa, kao i to da ne posjećuje manifestacije Dječjeg vrtića.

- Sve što ste rekli, od prve do zadnje riječi, teške su objede, laži i insinuacije. Mene da predsjednik Vijeća mora podsjećati na bombone za djecu? Tko vam je to rekao? Vaš pulen u vrtiću? Otkud vam informacije da ukidam božićnice i regrese? Otkud vam pravo da govorite da ću poništiti kolektivni ugovorili da ne želim primiti sindikat ili da se nisam odazvao razgovoru sa sindikatom? Ovdje su gradske službe i pročelnica pa neka kažu je li kolektivni ugovor raskinut. Nemojte lagati! – riječi su Batinića sa sjednice, prenesene na službenim gradskim stranicama.

Na istom mjestu dodaju kako je Batinić zapravo najavio rast plaća.

-Vlada RH nedavno je najavila dizanje plaća za 4%. Odmah sam najavio da će u tolikom postotku plaće rasti i za Dječji vrtić i Knjižnicu i za gradsku upravu - rekao je Batinić, dodajući da kako je „neprimjereno za jedno tako mladog čovjeka (Mihaela Slunjskog) da iznosi laži.

Komentari