još jedan obrat

BATINIĆ ODUSTAO OD KANDIDATURE "Podmeću mi, dirnuo sam u interesne krugove"

Svega dva dana uoči unutarstranačkih izbora, Milorad Batinić povukao je svoju kandidaturu za predsjednika HNS-a, a kao glavni razlog naveo je opstrukciju od strane aktualnog predsjednika županijskog HNS-a Alena Leverića...
Objavljeno: 11.12.2020. 11:24

Zadnja izmjena: 11.12.2020. 11:45

Foto: Arhiva

Svega dva dana uoči unutarstranačkih izbora, Milorad Batinić povukao je svoju kandidaturu za predsjednika HNS-a, a kao glavni razlog naveo je opstrukciju od strane aktualnog predsjednika županijskog HNS-a Alena Leverića.

Naime, u obrazloženju svoje odluke koju je Batinić jučer poslao stranci, Leverića je optužio da je pod „dobrodošlom izlikom korona krize“  odbio sazvati Predsjedništvo županijske organizacije HNS-a kako bi isto spriječio u eventualnom iskazivanju podrške njegovoj kandidaturi. Batinić ide i korak dalje, te spominje određene "interesne krugove".

- Duboko sam svjestan činjenice da sam svojom kandidaturom i programskim porukama koje sam u uputio u vezi budućeg načina rada HNS-a dirnuo u određene interesne krugove. U tom svjetlu potpuno su mi jasni razlozi opstrukcija, spletki, podmetanja i dezauvuiranja. S obzirom na sve spomenuto, povlačim svoju kandidaturu za predsjednika HNS-a – napisao je Batinić u svojem obrazloženju, kojeg u nastavku i objavljujemo:

Komentari