reakcija

Batinić: Preporučio bih Stričaku da se makne s funkcije kojoj nije dorastao

Objavljeno: 22.09.2022. 11:42

Zadnja izmjena: 22.09.2022. 11:42

Gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić na jučerašnjoj se sjednici Gradskog vijeća Ivanec osvrnuo na izjave varaždinskog župana Anđelka Stričaka iznesene na sjednici Županijske skupštine.

Podsjetimo, župan Stričak tvrdi kako je Batinić godinama znao da će doći do otvaranja kamenoloma u Siljevcu, ali da je o tome šutio sve do trenutka kada je postala moguća gradnja Brze ceste, da "Batinić šalje sve da koriste kamen iz kamenoloma u Očuri koji vodi gosp. Vugrinec" te da je preko bivšeg zamjenika gradonačelnika Branka Putareka, direktora Poljoprivrednog poduzeća Ivanec, interesno povezan s kamenolomom u Očuri.

- Nisam primijetio da se dosad jasno očitovao o tome da li je za kamenolom ili je protiv kamenoloma. Nisam primijetio da je stao uz bok svojoj Gradskoj organizaciji HDZ-a i da je podršku dao i njoj i mještanima Ivanečke Željeznice, koji se protive kamenolomu. Očito se g. Stričak ne osjeća ugodno u svojoj koži. Nisam stručnjak da bih mu mogao postaviti dijagnozu, ali imam dojam da se osjeća inferiorno. Preporučio bih mu da se makne s funkcije kojoj nije dorastao, jer tu očito nešto ne štima - rekao je Batinić.

Ovo je video na koji Batinić aludira svojim izjavama:

 

Komentari