priopćenje za medije

Željko Bedeković: Spinalni centar isključiva je zasluga Županije

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 20.01.2021. 11:03

Zadnja izmjena: 20.01.2021. 11:03

U Varaždinskim Toplicama započeli su radovi na izgradnji Spinalnog centra, a priopćenjem za medije obratio se Željko Bedeković, predsjednik gradskog odbora Reformista Varaždinske Toplice.

Kako piše Bedeković, izgradnja Spinalnog centra zasluga je isključivo Varaždinske županije predvođene županom Čačićem i dožupanom Vugrinom u suradnji sa djelatnicima Specijalne bolnice. Kako dodaje, činjenica da se ovaj projekt skoro u potpunosti financira iz fondova Europske unije i Ministarstva zdravstva, dokaz je da je projekt kvalitetan i prijeko potreban za Republiku Hrvatsku.

- Žalosti činjenica da Grad Varaždinske Toplice predvođen gradonačelnicom Dragicom Ratković ne prati projekte Specijalne bolnice sa razvojem lokalne sredine u mjeri koja je potrebna kako bismo u jednoj sinergiji nacionalne, regionalne i lokalne politike napravili od Varaždinskih Toplica mjesto poželjno za život - napisao je Bedeković te dodaje kako Grad i dalje nema dječji vrtić ni jaslice te kako se sve više mladih iseljava u susjedne, uspješnije općine. 

Komentari