očitovanje

Bedeković: 'Moja obitelj je sve stekla poštenim radom, a ne iskaznicom HDZ-a kao Stričak'

Objava Narodne stranke - Reformisti

Objavljeno: 01.03.2023. 10:16

Zadnja izmjena: 01.03.2023. 10:16

Foto: Objava Narodne stranke - Reformisti

Objava Narodne stranke - reformisti

„Ponosan sam da smo moja obitelj i ja sve u životu stekli marljivim i poštenim radom, a ne iskaznicom HDZ-a kao Vi župane Stričak.“

Imovina koju imam je transparentno navedena u imovinskoj kartici te je javno vidljiva na internetskim stranicama Povjerenstva za odlučivanje o sukoba interesa. Kao što je i navedeno, veći dio imovine sam stekao darovanjem od roditelja, koji su bili uspješni poduzetnici 30 godina, dok su danas u zasluženoj mirovini, a dio sam stekao samostalnim radom.

Jasno mi je da župan Stričak ne može shvatiti da netko može raditi u privatnom sektoru 30 godina i zaraditi i za sebe i svoju djecu, s obzirom na to da on nema niti jednog dana radnog staža kod privatnog poslodavca, u gospodarstvu ili bilo gdje izvan HDZ-a, nego je cijeli svoj život priključen na državni aparat koji ga financira – zbog čega i ima etiketu megauhljeba. Jedina njegova referenca je članstvo u HDZ-u, dok mu je rad potpuna nepoznanica. U životopisu objavljenom na internetskim stranicama Varaždinske županije nabrojene su samo funkcije u HDZ-u (čak njih 6?!) te članstva u udrugama u Čanjevu i Visokom.

Ujedno pozivam župana da mi se pridruži svake subote, ali i svaki radni dan nakon radnog vremena, na mom OPG-u pa ću ga naučiti kako je to raditi vrijedno i predano, zaraditi i osjećati se korisno, a da manje vremena provodi po narodnjačkim klubovima koji mu očito nisu donijeli ništa dobro, već su mu samo dodatno pomutili sposobnost rasuđivanja.

Željko Bedeković

vijećnik Reformista u Županijskoj skupštini Varaždinske županije

Komentari