"NISU NEZAMJENJIVI"

BERETINEC Kandidat za načelnika i – Nikola Žganec

Objavljeno: 19.02.2021. 09:14

Zadnja izmjena: 19.02.2021. 09:14

Foto: Arhiva

Nakon što je svoju kandidaturu za načelnika najavio Igor Kos, istu sada najavljuje i njegov nekadašnji stranački kolega – aktualni predsjednik općinskog vijeća u Beretincu Nikola Žganec.

Dok je Igor Kos, kako smo već pisali – bio prvi načelnik koji je 2019. napustio HNS, Žganec je odlučio ostati. Žganec je ujedno i član Predsjedništva spomenute stranke na županijskog razini, dok je u općinskom vijeću prisutan još od 2013. 

Bivša zajednička stranka ujedno nije jedina stvar oko koje Igor Kos i Nikola Žganec danas ne slažu...

—  Kada ljudi smatraju da su nezamjenjivi, da samo oni znaju i mogu, onda je nužno mještanima dati alternativu —  kaže Žganec, potvrđujući nam kako se zaista odlučio kandidirati.

A što namjerava ponuditi novo ili drugačije?

—  Za početak, manje podjela — želi poručiti.

—  U tako maloj sredini jednostvano nema mjesta za podjele — kaže Žganec, dodajući kako će detaljan program predstaviti uskoro.

Nikola Žganec, rođen 1983. godine, diplomirao je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, više od desetljaća radio je u Medicinskoj škloli Varaždin, a od 2018. godine ravnatelj je Srednje škole Novi Marof. Općinski vijećnik prvi put je postao 2013., a od 2017. vrši dužnost predsjednika Vijeća Općine Beretinec.

Komentari