Posjet Špancirfestu

FOTO: Šef SDP-a Davor Bernardić prošpancirao se Varaždinom - evo što je rekao

Objavljeno: 25.08.2019. 18:58

Zadnja izmjena: 25.08.2019. 19:45

Foto: Dario Jurčević

Danas je Špancirfest posjetio predsjednik SDP-a Davor Bernardić, a tom su ga prilikom dočekali mnogi poznati varaždinski SDP-ovci.

Bernardić je istaknuo kako je na Špancirfestu uvijek ugodna atmosfera zbog čega i uvijek rado dolazi. Nadovezao se na izlagački dio Špancirfesta, komentirajući kako mnogi poljoprivrednici nemaju prilike svoje proizvode plasirati u dućane pa su im ovakvi i slični festivali jedina prilika za predstavljanje svojih proizvoda.

- Država mora promijeniti uvjete kako bi proizvođači različitih poljoprivrednih proizvoda mogli svoje proizvode plasirati po dućanima u Hrvatskoj, a ne da ih predstavljaju samo po festivalima. Sve se to događa jer država tolerira uvozne lobije što je očito i zadnjim izmjenama PDV-a - komentirao je Bernardić.

Predsjednik SDP-a ujedno se i osvrnuo na porast napada na pripadnike srpske nacionalnosti, komentirajući kako je za to kriva klima današnje Vlade u kojoj se relativizira povremena upotreba ustaškog pozdrava.

- SDP zasigurno neće dopustiti bilo kakvo nasilje nad bilo kojom manjinom u Hrvatskoj i to će se najstrože kažnjavati. Za nas u SDP-u je nebitno tko si, što si, kako se zoveš, odakle dolaziš. Najvažnije je da si čovjek - zaključio je Bernardić.

Komentari