Bespovratne potpore za organizaciju varaždinskih događanja

Objavljeno: 27.03.2015. 13:33

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Ilustracija

Turistička zajednica grada Varaždina objavila je poziv za dodjelu potpora za  organizaciju događanja koja nadopunjuju turističku ponudu grada Varaždina te stvaraju dodatni turistički promet.

Kako bi se olakšala organizacija i razvoj kulturnih, zabavnih, sportskih i ostalih događanja u gradu Varaždinu, Turistička je zajednica grada Varaždina objavila poziv za dodjelu potpora.

Riječ je o bespovratnim sredstvima namijenjenim za troškove neposredne organizacije događanja koja nadopunjuju turističku ponudu grada Varaždina te stvaraju dodatni turistički promet.

Za sredstva potpore mogu se kandidirati trgovačka društva, obrti, zadruge, ustanove i udruge. Potrebna dokumentacija može se preuzeti  na web stranicama Turističke zajednice grada Varaždina www.tourism-varazdin.hr. Rok za predaju  dokumentacije je 9. travnja 2015. godine.

Na temelju pristiglih prijava Stručno povjerenstvo Turističke zajednica grada Varaždina će odabrati  događanja koja unapređuju i razvijaju turističku ponudu grada te stvaraju prepoznatljivu sliku Varaždina kao kulturnoturističkog središta regije.

Poziv za kandidiranje događanja prilika je za usklađeno stvaranje dodane vrijednost varaždinskog turističkog proizvoda, a time i razvoja grada Varaždina.

 

Komentari