bilićev odgovor reformistima

Bilić: "Poziv na ostavku od Čačićeve stranke završni je čin moralnog spusta društva"

Objavljeno: 25.03.2019. 15:51

Zadnja izmjena: 25.03.2019. 16:31

Foto: Arhiva

Ludbreški Reformisti danas su gradonačelnika Dubravka Bilića pozvali da iz moralnih razloga podnese ostavku, poručivši da njegova presuda predstavlja sumnju i uteg u daljnjem obnašanju dužnosti.

>>Reformisti Bilića pozivaju na ostavku: "Presuda predstavlja uteg i sumnju"

Na njihovo priopćenje Dubravko Bilić odgovorio je također priopćenjem za medije, u kojemu ponavlja kako je do svega došlo zbog "hrpe nedorečenih spisa koje svatko može protumačiti kako im se svidi". Dodaje da je njegovu krivnju odbacilo i Povjerenstvo za sukob interesa, te da je nagodbom s Uskokom zapravo prihvatio svoju odgovornost za propuste koje su počinili drugi.

- Nisam htio kroz dugotrajno parničenje stvarati dodatnu pomutnju - napisao je Bilić, te se na Reformiste obrušio riječima da je poziv na ostavku od strane "Čačićeve stranke završni čin moralnog spusta hrvatskog društva".

- Nije me iznenadio zahtjev pojedinih političkih grupa i pojedinaca za mojom ostavkom. Malo me iznenadio da to čine upravo Čačićevi Reformisti, ali mi ionako živimo u društvu koje je legaliziralo pljačku pojedinaca u pretvorbi i njihovo bogaćenje do tajkunskih razmjera, u društvu u kojemu je bilo normalno opljačkati radnike i oteti im njihove plaće te poslije glumiti moralne vertikale - napisao je u priopćenju Dubravko Bilić.

Komentari