ekskluzivno doznajemo

Bilić odustao od kandidature za župana! "Nije lud da bude žrtva"

Umjesto kohezije koju je odličan rezultat Zorana Milanovića trebao donijeti lokalnom SDP-u, organizacija stranke na području Varaždinske županije suočava se s cijelim nizom unutarnjih sukoba...
Objavljeno: 10.01.2020. 11:42

Zadnja izmjena: 10.01.2020. 11:50

Foto: Arhiva/Ilustracija

Umjesto kohezije koju je odličan rezultat Zorana Milanovića trebao donijeti lokalnom SDP-u, organizacija stranke na području Varaždinske županije suočava se s cijelim nizom unutarnjih sukoba.

Kako doznajemo iz pouzdanih izvora, nakon posljednje sjednice Županijskog odbora stranke, SDP je ostao bez kandidata za župana, što je trebao biti ludbreški gradonačenik Dubravko Bilić.

Bilić je navodno prelomio i ovih dana donio konačnu odluku: odustaje od kandidature za župana i na temelju jednoga od najboljih rezultata na prošlim izborima, kreće u bitku za treći mandat na čelu grada Ludbrega. Otkrio nam je to izvor, koji kaže:

- Dubravko Bilić iza sebe ima rezultate i puno utakmica u nogama, te sigurno neće biti žrtva, nije lud da bude žrtva nečijih osobnih interesa i organizacije koja se nije konsolidirala, nego se svakim danom rasipa. Nikoga ne bi trebala začuditi njegova odluka - rekla nam je osoba dobro upoznata sa zbivanjima unutar lokalnog SDP-a.

Dubravko Bilić nije bio dostupan za komentar, no kako doznajemo, predsjedniku najjače lokalne organizacije SDP-a točka na „i“ bile su određene poruke koje su ovih dana putem Vibera primili članovi SDP-a, a u kojima im se zabranjuje komentiranje i rasprava oko nekih političkih tema i pitanja.