službeno predao kandidaturu

Bilić sve žešći: "Nisam Bernardićev čovjek kao Antolić Vupora i motiv mi nije saborski stolac"

Objavljeno: 23.05.2018. 08:20

Zadnja izmjena: 23.05.2018. 09:48

Prilikom predaje kandidature za predsjednika Županijske organizacije SDP-a Dubravko Bilić ponovno se obrušio na politiku nacionalnog vodstva SDP-a, štoviše kazao je da želi preuzeti odgovornost za rješavanje stranačkih problema i na nacionalnoj razini.

>>'NE BI SE ŠTELI ZAMERITI' Pokušali smo od SDP-ovaca saznati za koga će glasovati...

- Nisam predsjednikov ni bilo čiji čovjek u stranci, kao moja protukandidatkinja, i danas slobodno mogu reći da stranka ne funkcionira kako treba. Bavimo se sami sobom, brišemo članove i ne nudimo ništa bolje od aferaškog HDZ-a. Žao  mi je da nekad vodeća stranka ili vodeća oporbena stranka ne nudi ništa bolje od aferaškog HDZ-a – rekao je Bilić.

Dodao je, evidentno aludirajući na svoju protukandidatkinju, da njegov motiv nije „osvajanje saborskog stolca, nego jačanje SDP-a“, pod čime ujedno podrazumijeva veću samostalnost općinskih i gradskih organizacija. "Dobru praksu iz Ludbrega, prenjet ću i na Županijsku organizaciju i siguran sam da će SDP biti najjača stranka u Županiji", kaže Bilić.

- Jedino mjerilo uspjeha biti će potpora građana, a ne vlastite nerealne ambicije pojedinaca. Ovim putem pozivam kolegicu Antolić Vuporu da prije izbora izađemo pred članove i otvoreno progovorimo o svim pitanjima. Nadam se da će se pozivu i odazvati – istaknuo je Bilić, dodavši kako joj se zahvaljuje na komplimentu da je dobar gradonačelnik, a on za nju može reći da je „dobra i bogata poduzetnica“.

Komentari