'ludbreg-središte regije'

Bilić: 'U sjeni Agrokora ostvaruje se tajni plan za Ludbreg'

Objavljeno: 01.04.2017. 12:51

Zadnja izmjena: 01.04.2017. 12:51

Foto: Arhiva/Facebook

O aktualnoj situaciji oko Agrokora i izglasavanja posebnog zakona kojim će se pomoći toj velikoj kompaniji, oglasio se i ludbreški gradonačelnik Dubravko Bilić.

U svom priopćenju Bilić napominje kako u trenutku dok je javnost zabavljena problemima oko Agrokora te praćenjem donošenja Lex Agrokor, ostala je gotovo neprimijećeno započinjanje ostvarivanja jednog važnog predizbornog obećanja MOST-a i HDZ-a.

Ludbreški gradonačelnik je u priopćenju iznio detalje tajnog plana koji predviđa ukidanje županija te stvaranje pet regija ili velikih županija, ali i vraćanje teritorijalnog ustroja na 123 grada koji bi jamčili ravnomjeran razvoj i stabilan ustroj cijele Hrvatske.

Ludbreg bi, kako kaže Bilić, time postao središte regije sjever, a prema njegovim riječima  to je i posve logično jer je Ludbreg jedan od najstarijih gradova sjeverne Hrvatske, jedino priznato papinsko proštenište u Hrvatskoj, najrazvijeniji mali grad koji je dobro prometno povezan sa svim dijelovima sjevera.

- Uostalom ovo je prava čestitka našem gradu koji baš danas obilježava i rođendan Ludberge, naše zaštitnice, te Dan centra svijeta. - zaključuje Bilić u svom priopćenju.

Riječ je, dakako, o prvotravanjskoj šali koju je u obliku priopćenja za medije danas odaslao ludbreški gradonačelnik Bilić, s ipak sasvim konkretnom političkom porukom ovog SDP-ovca.

Komentari