parlamentarni izbori

Kolar: Bilićeve prozivke su licemjerne, njegova zamjenica je odbila mjesto na listi

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 07.07.2020. 13:01

Zadnja izmjena: 07.07.2020. 15:53

Za komentar o rezultatima parlamentarnih izbora pitali smo gradonačelnika Ludbrega Dubravka Bilića koji je između ostaloga rekao kako bi osim Davora Bernadića ostavku trebali podijeti predsjednici županijskih organizacija koji su s njim sastavljali liste.

<< SDP-ova koalicija u gradu Varaždinu podbacila za čak 43,30 posto

Kako komentira ovu izjavu, na konferenciji za medije pitali smo predsjednicu županijske organizacije Barbaru Antolić Vuporu. - Kada me pitate oko sastavljanja liste, tu mogu izraziti nezadovoljstvo jer nismo imali dovoljno Varaždinaca, iako sam se ja posebno borila za to. Međutim, liste ja ne sastavljam, ali stojim iza nje kada je ona usvojena. Kao i svaka organizirana stranka, na tijelima stranke moramo donositi odluke koje će artukulirati nezadovoljni, ali i oni zadovoljni članovi - rekla je Antolić Vupora, a na Bilićevu izjavu osvrnuo se i nositelj liste u III. izbornoj jednici Željko Kolar koji je rekao da nije korektno da se javno proziva dok traje kampanja.

- Malo je licemjerno, od koga god da dolazilo da ne pomogneš u kampanji koliko možeš, a nakon toga prozivaš za rezultate. Tim više što je Bilićeva zamjenica Renata Potočnik imala sigurno mjesto na listi, ali je odustala zbog poslovnih obveza. Također, na prijedlog županijske organizacije i Željko Posavec trebao se naći na listi - rekao je Kolar i dodao kako se Posavec nije našao na listi jer taj prijedlog nije prihvatio Davor Bernadić. 

Komentari