LOKALNI IZBORI 2021.

Biljana Borzan podržala SDP-ove kandidate na lokalnim izborima

Objavljeno: 04.05.2021. 13:18

Zadnja izmjena: 04.05.2021. 13:53

Foto: Dino Možek

Zastupnica u EU Parlamentu Biljana Borzan danas je posjetila Varaždin kako bi pružila podršku SDP-ovim kandidatima. 

Kako je naveo kandidat SDP-a za gradonačelnika Varaždina Neven Bosilj, u planu je korištenje europskih fondova kako bi se olakšao svakodnevni život građana. Primjerice, planira se sufinanciranje projektne izrade ugradnje lifta u stambene zgrade u Trakošćanskoj ulici u Varaždinu te u varaždinskim zgradama sa sličnim nedostatkom. 

- Kada razmišljamo o građanima, posebice onima starije životne dobi, ne smijemo zanemariti činjenicu kako se moraju uspinjati na katove zgrada kako bi došli do svojih domova. Stoga, politika bi trebala ostati čista i svakako na usluzi građanima. Politika koja nema učinka i koristi za svoje građane nema smisla - izjavila je saborska zastupnica SDP-a Barbara Antolić Vupora.

Biljana Borzan je tom prilikom izjavila kako smatra da ona uvijek treba davati podršku kandidatima SDP-a. - Nastojimo omogućiti da se realiziraju takvi izuzetno korisni projekti za naše građane, kao što su primjerice ova dizala. Nažalost, unatoč višegodišnjim apelima, trenutno još uvijek nemamo informaciju je li taj dugogodišnji projekt dizala Vlada uvrstila u operativni program. - izjavila je Borzan.  

Komentari