o inventaru u stranci

Batinićev zamjenik HNS usporedio s ''rascmizdrenom ostavljenom mladenkom pred oltarom''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 23.02.2021. 13:05

Zadnja izmjena: 23.02.2021. 14:07

Foto: Arhiva

Nakon što je HNS Grada Ivanca optužio gradonačelnika Milorada Batinića i bivšeg predsjednika ivanečkog HNS-a Branka Putareka da su iz stranačkih prostorija odnijeli kompletan inventar, priopćenjem za medije javio se i sam Branko Putarek.

Kako tvrdi, sav inventar privatna je imovina i s tom činjenicom je prilikom primopredaje upoznat povjerenik Podružnice HNS-a i koja je konstatirana u zapisniku o primopredaji.

- Tvrdnja o tome da su pojedinci navodnu stranačku donaciju upisali na svoje ime, najordinarnija je laž i spada u sitna podmetanja i „kokošarenja“ kakvih smo se, nažalost, u HNS-u naslušali i nagledali, a koje i jesu bile tek jedan od razloga napuštanja ove klijentelističke družine - napisao je Putarek u priopćenju te dodao kako fotografije jesu uzeli, ali iz razloga što su one bile vlasništvo članova stranke.

- Moramo reći da već polako postaje zamorno ovo ponašanje HNS-a kao rascmizdrene ostavljene mladenke pred oltarom, a koja bivšim članovima nikako da prestane slati sentimentalno „garnirane“ poruke - zaključuje Putarek u priopćenju. 

 

Komentari