lokalni izbori 2021.

Bosilj na N1: Čehok se bavio samim sobom, pogodovao i pozivao na kavu u Međimurje

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 04.05.2021. 11:39

Zadnja izmjena: 04.05.2021. 11:48

Izvor: N1

SDP-ov kandidat za gradonačelnika Varaždina Neven Bosilj gostovao je na N1 televiziji te rekao kako je potpuno uvjeren da će pobjediti na ovim izborima jer kaže - "pod vodstvom Čehoka Grad je stagnirao, a on se isključio bavio samim sobom".

Bosilj je potom Čehoka nazvao "problemom hrvatskog pravosuđa". - Sve su ovo oteževajuće okolnosti za Čehoka, ali najveća otežavajuća okolnost mu je to što u zadnjih 4 godina mandata nije ostvario niti jednu stavku programa kojima je došao na vlast - rekao je i dodao kako će mu prvi potez nakon dolaska na vlast biti revizija odluke o parkiranju.

- Ivan Čehok je prije pola godine da bi pogodovao tvrtki Crtorad povećao broj parkirnih mjesta u gradu i ukinute su zone. Sada je svugdje naplata parkinga do 20 h, a nekad je bilo do 15 h - izjavio je Bosilju na N1.

Čačić - Čehok 

Prema riječima Nevena Bosilj, "najviše ga boli" što u proteklih četiri godine župan Radimir Čačić i gradonačelnik Čehok uopće nisu suređivali. - Najgore je to bilo u studenom kada je Varaždin postao talijanski Bergamo što se tiče koronavirusa. U tom trenutku Čačić traži najstrože mjere, a Čehok i koalicijski partneri HDZ i Habijan odlazi u Međimurje i piju kavu - rekao je Bosilj.

Upitan o potencijalnoj suradnji njega kao gradonačenika i Čačića kao župana, Bosilj odgovara kako nema loše mišljenje o Čačiću te da ga smatra jednim od "konkretnijih hrvatskih političara u zadnjih 30 godina". Ipak, tvrdi Bosilj, postoji velika šansa da na ovim izborima - izgubi.

Komentari