trzavice unutar sdp-a

Kišić nije imao komentara, Bosilj opleo po Habeku zbog HNS-a

Objavljeno: 08.06.2017. 19:05

Zadnja izmjena: 08.06.2017. 19:05

Foto: Facebook/Arhiva

Danas je na svom facebook profilu Neven Bosilj koji vrši funkciju potpredsjednika varaždinskog SDP-a napisao status u kojem piše o političkoj prostituciji, pritom misleći na koaliciju između HNS-a i HDZ-a, a osvrnuo se i na Maria Habeka.

- Jedina razlika između političara i lopova je u tome da ste prvog izabrali sami, dok je drugi izabrao vas. U hrvatskoj politici postoji SDP (kakav je da je) te svi ostali koje HDZ može kupiti, a i taj HDZ će se prodati gdje može npr. Čehoku u gradu ili Čačiću u županiji. Kupleraj političke prostitucije - napisao je Bosilj.

- Zato podsjećam što su prije parlamentarnih izbora potpisali Štromar i Vrdoljak u ime Hrvatske nepotrebne stranke: "Stranke potpisnice Sporazuma obvezuju se na sastavljanje zajedničke koalicijske vlade. Stranke potpisnice Sporazuma obvezuju se da ni u kojem slučaju nakon izbora neće koalirati s HDZ-om" - nastavlja Bosilj u svom statusu.

Na kraju svog statusa prozvao je Maria Habeka, svog stranačkog šefa i predsjednika županijskog SDP-a.

- Kojim prevarantima, prekupcima i klijentelistima je zadnjih deset godina varaždinski SDP tržio Habek u ime "viših" interesa? 

Podsjetimo se Habek je dan nakon lokalnih izbora rekao kako osuđuje sve kritičare unutar njihove stranke koji su i prije izbora, a i nakon, iskoristili energiju na kritiziranje stranačkog vodstva. 

Kišić bez komentara, Bilić poziva na jedinstvo

A na naš današnji upit Kišiću kako komentira koaliciju HNS-a i HDZ-a, bio je vrlo kratak.

- Nemam komentara, sad se bavim pitanjem sutrašnje primopredaje u županiji.- rekao je Kišić.

Podsjetimo se i to kako je Bilić rekao da treba objektivno i iskreno sagledati rezultate pritom pozivajući na jedinstvo, a nešto ranije je izjavio kako „nije dovoljno samo mahati crvenom zastavom, a na što Habek nije želio dati svoj komenti.

 

 

Komentari