priopćenje za medije

Bosilj: Nastavlja se opstrukcija, nadzorni odbor Čistoće danas bez kvoruma

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 07.07.2021. 10:40

Zadnja izmjena: 07.07.2021. 11:07

Gradonačelnik Neven Bosilj za danas je sazvao sjednicu Nadzornog odbora Čistoće o čemu smo pisali jutros, a kako je izvijestio u priopćenju za medije, današnja sjednica nije imala kvorum.

  • Bosilj: Direktor Čistoće je neradnik, bahat i nesposoban i ugrožava zdravlje građana, više OVDJE.

Čistoća ima devet članova nadzornog odbora, a sjednici su se odazvali predsjednik NO Miljenko Ernoić i članovi Kristina Milčetić Petrin i Vjeran Strahonja. - S praksom opstrukcije, stvaranja dodatnog kaosa i nerješavanjem problema nastavilo se i na redovitoj sjednici  Nadzornog odbora Čistoće. Budući da nije bilo kvoruma nije bilo moguće donositi odluke te početi rješavati nagomilane probleme - napisao je Bosilj i dodao kako ''savjest i čast nisu bili ispred politikanstva''.

Kako je napisao Bosilj, opstrukciju očekuje i na izvanrednoj Skupštini koju će sazvati. - U konačnici, mandat im ističe 6. kolovoza 2021. te ćemo sve najkasnije tada riješiti.  Danas imam sastanak s ministrom Ćorićem, nastavit ćemo raditi kako bismo probleme rješavali, a građani će sami prosuditi kome je stalo do njihova zdravlja, tko svoj posao za koji je dobro plaćen radi, a tko minira i stvara nepotrebni kaos - kazao je gradonačelnik Bosilj.

Komentari