reakcija

Bosilj o priopćenju HDZ-a: Neprimjereno, zlonamjerno, omalovažavajuće

Bosilj kaže kako uspjeh na natječaju i visina odobrenih sredstava trebaju ovisiti o kvaliteti i inovativnosti prijavljenih projekata, a čime zapravo želi reći kako gradska turistička zajednica nije ništa „dobila“, kako to implicira HDZ, smatra Bosilj, nego je sve što je „dobila“ i zavrijedila...
Objavljeno: 25.05.2024. 11:30

Zadnja izmjena: 25.05.2024. 11:36

Nakon jučerašnja HDZ-ova priopćenja i SDP-ova odgovora koji je uslijedio danas ujutro, sada se vezano uz rekordnu potporu koju koju je gradska turistička zajednica ostvarila od Hrvatske turističke zajednice oglasio i gradonačelnik Neven Bosilj, ovaj put u svojstvu predsjednika gradske turističke zajednice.

Bosilj kaže kako uspjeh na natječaju i visina odobrenih sredstava trebaju ovisiti o kvaliteti i inovativnosti prijavljenih projekata, a čime zapravo želi reći kako gradska turistička zajednica nije ništa „dobila“, kako to implicira HDZ, smatra Bosilj, nego je sve što je „dobila“ i zavrijedila.

- Koristiti postignute rezultate Turističke zajednice grada Varaždina, neprofitne i nestranačke organizacije, koja radi na razvoju turizma i promociji ne samo Varaždina nego i cijele Varaždinske županije, za političke bodove i političke obračune smatramo krajnje neprimjerenim, zlonamjernim i omalovažavajućim, prije svega za sve one koji doprinose razvoju i napretku turizma u našem kraju – kaže Bosilj u svom priopćenju.

Za najveći festival, najpopularniji Advent...

Potpora je, kako zaključuje, ostvarena za organizaciju Špancirfesta, najvećeg i najpopularnijeg uličnog festivala u Hrvatskoj, zatim Čarobnog grada Djeda Mraza, glavne atrakcije Adventa u Varaždinu, i službeno proglašenog najljepšim u Hrvatskoj, itd.

HDZ je, podsjetimo, u svojem priopćenju jučer poručio: Turistička zajednica grada Varaždina dobila rekordna sredstva iz Hrvatske turističke zajednice, ukupno gotovo 159.000 €. S nestrpljenjem sada čekamo reakciju Markovića i Bosilja, da ponovo počnu cmizdriti kako Grad “opet” nije dobio ništa“

Komentari