ipak neće prijaviti

Božidar Kolarić dobiva prijetnje, a počiniteljima poručuje: 'Varaždin je sredina gdje to ne prolazi'

Objavljeno: 13.04.2017. 16:10

Zadnja izmjena: 13.04.2017. 16:10

Foto: Arhiva

Predsjednik varaždinske podružnice Hrvatskih Laburista, Božidar Kolarić našoj se redakciji obratio sa svojim priopćenjem u kojem kaže kako mu je jučer dobačeno da slijedi osveta za tekstove koje potpisuje u medijima, a u večernjim satima su o njemu, njegovoj obitelji i kumstvu sa skrivenih adresa stizale poruke, te je odlučio reagirati javno.

- Davno prije nego što je Goran Habuš postao gradonačelnik moja su djeca završila fakultete i zaposlila se. Kumstvo  koje se spominje ne postoji, a članove upravnih vijeća bira Gradsko vijeće. Točno je da sam podržavao proračun, ali da je prije četiri godine pobijedio profesor Cingula podržao bi i njegov proračun iako bi po tadašnjim aktima moje stranke bio izbačen iz stranke. – rekao je Kolarić i dodao kako nije podržao projekt dogradnje škola po JPP-u, a ni zaduženje grada za sanaciju bala što je bilo među strateškim projektima sad već bivše vlasti.

Također, Kolarić ističe kako sa svojom 61 godinom spada u red najvećih uhljeba u državi, te nastavlja: 'Od gotovo 40 godina radnog staža najveći dio sam proveo u radioni bez grijanja, hlađenja i sanitarnog čvora i to svi moji ATP-ovci znaju. Sve što je ova država od mene tražila u domovinskom ratu sam napravio, a u miru dobio medalju grada za humanitarni rad.'

- Što se pak tiče osveti, prijetnji i iznošenja laži, to dolazi od ljudi koje duboko prezirem, a  prijaviti sve to policiji ili DORH-u nema smisla. To sam učinio kad su izravno prijetili i meni i mojoj obitelji zbog toga što sam bio svjedok DORH-a u slučaju gradskih bazena. To je riječ protiv riječi i razumijem da su takve prijetnje za sud teško dokazive.  – rekao je Kolarić i dodao kako se nema namjeru mijenjati i nemam namjeru vrijeđati niti jednog jedinog kandidata na osobnoj razini.

-  Oni koji prijete, pišu laži i podmeću grubo, griješe ako računaju da će im to donijeti koji glas više na izborima. Varaždin je sredina gdje to ne prolazi. – zaključio je Kolarić

Komentari