hdz slavi sve do sjevera

„Bravo kume moj“

Objavljeno: 11.03.2019. 08:27

Zadnja izmjena: 11.03.2019. 08:55

Foto: Facebook

U žiži političkog interesa jučerašnjeg dana bili su izbori u Ličko-senjskog županiji, osobito važni HDZ-u koji je uz izniman angažman vlastitih snaga uspio poraziti svojega donedavno vrlo istaknutog člana Darka Milinovića.

Lista HDZ-a za županijsku skupštinu Ličko-senjske županije osvojila je 35,4 posto glasova, dok je Nezavisna lista Darka Milinovića izborila drugo broj vijećničkih mandata u Županijskoj skupštini sa osvojenih 20,4 posto glasova. Listu HDZ-a predvodio je Marijan Kustić, HDZ-ov saborski zastupnik, inače i direktor razvoja i infrastrukture Hrvatskog nogometnog saveza.

U stranačkim redovima HDZ-a, sudeći prema objavama na Facebooku, pobjeda se slavi sve do sjevera zemlje, pa je tako svojem stranačkom i sportskom kolegi čestitke uputio i Nenad Horvatić, predsjednik Županijskog nogometnog saveza, a od protekle godine i predsjednik komisije HNS-a za sportsku infrastrukturu na području cijele države.

Povezani kumstvom

- Bravo kume moj. Iza tebe su mnogi kilometri, mnogi neprospavani sati, mnogi dani bez svojih najmilijih, a puno onih koji su sumnjali. Ali i nas koji smo vjerovali. Ali i najbitnije... dragi Bog sve vidi... I zato od srca – napisao je Horvatić na svojem Facebooku čestitku Kustiću na pobjedi, podijelivši i njihovu zajedničku fotografiju...

Inače, Horvatić i Kustić od prošle godine zaista su, osim politički i sportski, povezani i kumstvom, te je Horvatić krsni kum Kustićevom djetetu rođenom 2018. godine. Ovog četvrtka očekuje se i Kustićev dolazak na godišnju Skupštinu županijskog nogometnog saveza.

Komentari