preslagivanje

Budimo grad o Željku Bedekoviću kao direktoru Parkova: "Nebu išlo!"

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 02.07.2021. 09:23

Zadnja izmjena: 02.07.2021. 10:07

Foto: Arhiva

„Možemo samo pretpostavljati tko je dao uputu da se na portalu evaraždin objavi 'vijest' o tome da će novi direktor 'Parkova' biti reformist Željko Bedeković“, piše Budimo grad na Facebooku  i poručuje „Nebu išlo“.

Niti su, kako dodaju, sudjelovali u kakvim razgovorima na tu temu, niti imaju kakve informacije o tome da bi Željko Bedeković mogao biti kandidat za funkciju direktora Parkova.

  • Željko Bedeković od jeseni novi direktor Parkova?, više ovdje.

- Već letimičnim pregledom biografije gosp. Bedekovića koja je dostupna na njegovom linkedin profilu, svatko može vidjeti da je njegovo iskustvo na rukovodećim poslovima skromno. Smatramo da trgovačko društvo u javnom vlasništvu, sa stotinu zaposlenih i prihodom od preko 20 milijuna kuna ipak na svom čelu traži iskusniju osobu – pišu.

  • Runac očekuje smjenu: "Svakom ću moći pogledati u oči", više ovdje.

Poručuju nadalje kako nova gradska vlast mora pokazati da „nije tek nastavak ranijih politika s drugim licima“.

- Više od svega, smatramo da tu osobu (direktora Parkova, nap.) ne treba birati između stranačkih ljudi koji nisu uspjeli na izborima, prezivali se oni Runac ili Bedeković, već na transparentnom javnom natječaju na koji će se moći javiti svaka kvalificirana osoba i svoje kompetencije, program i ljudske kvalitete predstaviti nadzornom odboru, skupštini društva, kao i cijeloj varaždinskoj javnosti - zaključuju.