osvrt na rezultate izbora

Iz "Budimo grad" jasan signal njihovim biračima: Neven Bosilj možda nije idealan, ali...

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 20.05.2021. 18:56

Zadnja izmjena: 20.05.2021. 19:10

Foto: Luka Šalamun

Platforma „Budimo grad“ održala je konferenciju za medije na kojoj se zahvalila biračima na osvojenom broju vijećnika, te im dala jasan signal za koga glasati u drugom krugu.

„U ovih nekoliko mjeseci mi smo se trudili uvesti promjene u ovom gradu, a to jedino može biti ako više ne vidimo aktualnog gradonačelnika. Svaka druga promjena je već promjena, iako smo najboljeg kandidata imali mi“, kazala je Dubravka Novak.

„Neven Bosilj nije idealan. Nekome možda smeta način na koji se predstavlja, nekome to što lupa nogom kad daje izjavu, ali ono što on definitivno ima iza sebe – ima karijeru, a nema lažne profile i brdo neispunjenih obećanja. Moramo priznati i reći da je bio dosljedan i kao gradski vijećnik“, dodala je Novak.

'Bilo je razgovora'

Novak je potvrdila da je bilo razgovora s SDP-om, kao što je jutros rekao i Bosilj, međutim istaknula je kako nikakvih dogovora nije bilo, tj. da će svi službeni dogovori biti iza drugog kruga lokalnih izbora.

'Ne preletačima'

Na presici su još govorili Hrvoje Petrić i Ana Petrić, koji su se zahvalili biračima na rezultatu koji ih je „iznenadio“, ali su mu se i „potajno nadali“, te su su još poručili kako se „groze političkih preletača“, te ne namjeravaju particpirati s većinom koja bi uključivala takvu vrstu političara.

Komentari