hoće li biti sjednice?

Bunić o Hehetovoj 'isprici': 'Ako oni to neće i/ili ne žele napraviti neka to javno kažu!'

Objavljeno: 29.03.2017. 13:52

Zadnja izmjena: 29.03.2017. 13:54

Na inicijativu 9 vijećnika za sazivanje sjednice Gradskog vijeća čija bi jedina točka bila davanje potpore za projekte izgradnje vrtića, danas je službenim dopisom odgovorio i predsjednik Vijeća Josip Hehet. 

U odgovoru potpisanim vijećnicima Hehet traži da se dostavi takozvani Prijedlog akta o suglasnosti - kako bi se uopće uputio nadležnom radnom tijelu i gradonačelniku na razmatranje i davanje mišljenja te postupanje. Ovakav je odgovor izazvao promptnu reakciju vijećnika Željka Bunića, koji je inicijativu pokrenuo sa Zlatanom Avarom.

- Izrada Akta u ingerenciji je Predsjednika i Upravnog odjela za poslove Gradskog vijeća. Ako oni to neće i/ili ne žele napraviti neka to javno kažu a ne da izmišljaju isprike. - izjavio je Bunić, nadodajući kako je čitav materijal na raspolaganju Gradskoj upravi još od 1. ožujka kad su on i Avar pozvali gradonačelnika na sazivanje tematske sjednice. Na kraju priopćenja Bunić se pita moraju li zaista moliti da predsjednik Vijeća i pročelnica za poslove Gradskog vijeća rade svoj posao.

Komentari