reakcija na sjednicu no varkoma

BUNIĆ O KIŠIĆU 'On je ili obmanjivao javnost ili je izgubio nadzor nad varaždinskim SDP-om'

Objavljeno: 30.11.2016. 13:14

Zadnja izmjena: 30.11.2016. 13:54

Foto: Arhiva

Varaždinski vijećnik Željko Bunić prozvao je šefa gradskog SDP-a Alena Kišića zbog činjenice da na jučerašnjoj sjednici Nadzornog odbora Varkoma uopće nije ni postavljeno pitanje odgovornosti direktora Vlade Vlašića.

Bunić ističe kako je Kišić 15. studenog svojom izjavom da će tražiti ostavku direktora Varkoma ili obmanjivao javnost ili više nema kontrolu u gradskoj organiziciji SDP-a. Prema Bunićevim riječima, članovi nadzornog odbora VARKOM d.d. iz kvote SDP-a na jučerašnjoj sjednici nisu ni spomenuli a kamoli tražili Vlašićevu ostavku, unatoč što je Goran Habuš najavio otkaz SDP-u bliskoj Jeleni Toth i što je par sati ranije HNS glasao za smjenu Gordana Novaka, SDP-ovog direktora AQUATEHNIKA.

- Jesu li se SDP-ovci nečega uplašili ili  su žurili na domjenak povodom proslave Dana Republike na kojem su možda počastili lovicom koju dobivaju kao članovi Nadzornog odbora VARKOM d.d. nije mi poznato. No očito je da im je apanaža u mjesečnom iznosu od 2.000 kuna puno važnija i draža od kredibiliteta predsjednika njihove gradske organizacije. - stoji u Bunićevom priopćenju, dodajući da Kišić neumorno obećava braniti javni interes, ali to obećanje, ne uvijek svojom krivnjom, baš nikada ne ispuni.

>> eTV: Direktor Varkoma nakon Nadzornog odbora: "O mojoj smjeni nije se ni raspravljalo!"

>> EKSKLUZIVNO za eTV: Kišić traži ostavku direktora Varkoma Vlade Vlašića ili od Habuša da ga smjeni

Komentari