predizborni skup

Čačić: ''HDZ i Vlada napravili su savez za Slavoniju u koji se ulaže, a na sjever su zaboravili''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 15.05.2019. 10:42

Zadnja izmjena: 15.05.2019. 13:05

Članovi Reformista u utorak su održali predizborne skupove u Vidovcu i Maruševcu gdje su predstavili program stranke za predstojeće izbore za Europski parlament.

Kako je u Vidovcu napomenula potpredsjednica Reformista Natalija Martinčević, oni se u  programu zalažu se za poseban Socijalni fond kroz koji će se osigurati besplatan boravak djece u dječjim vrtićima. - Također, borit ćemo se za osiguranje sredstava za brzu prugu, Zagreb-Krapina-Lepoglava-Varaždin-Čakovec, kojom će se putovanje vlakom od Zagreba do Varaždina svesti na svega 40 min- rekla je Martinčević i dodala kako će se boriti za Kompenzacijski fond koji koji bi EU nadoknadila troškoce za školovanje ljudi koji odlaze raditi u inozemstvo.

Na skupu Reformista u Maruševcu, brojne okupljene mještane pozdravio je predsjednik Reformista Radimir Čačić koji je rekao kako su HDZ i ova Vlada napravili savez za Slavoniju u koji se jako puno ulaže, a kao i uvijek, na sjever su zaboravili te kako nitko ne pita koji su ovdje problemi i kako ih riješiti. Ako sami ne shvatimo što su naši interesi i kako ih braniti, nema razloga da se žalimo na to što ih drugi ne shvaćaju. Mislim da smo zaslužili vašu podršku, jer otkad smo na vlasti u županiji pokazali smo da nam je interes Varaždinske županije prije svega i da znamo na koji način ga braniti.'' rekao je Čačić.

Komentari