ne propustite

HDZ izdao priopćenje u kojem Čačića zovu 'Vidoviti Milan'

Objavljeno: 07.10.2021. 11:48

Zadnja izmjena: 07.10.2021. 11:48

Čačićeva izjava da "zna" tko će biti novi međimurski župan, objavljena na naslovnici lista Međimurje, izazvala je poprilično oštru reakciju međimurskog HDZ-a. Danas ga nazivaju babom Vangom i Vidovitim Milanom...

- Neće Međimurju nitko iz Varaždina, na silu, postavljati župana, već će građani Međimurja sami na prijevremenim izborima izabrati novog župana ili županicu. Međimurcima ne treba „Vidoviti Milan“ ni „Baba Vanga“ da im dijeli savjete i da već sada netko tvrdi da zna kako će građani Međimurja odlučiti na izborima. U najmanju ruku to je podcjenjivanje naših sugrađana samih, da ne upotrijebimo težu riječ - napisali su između ostaloga u svom priopćenju, sa zaključkom u kojem Čačića također nisu štedjeli.

- Savjetujemo bivšem „prvom“ potpredsjedniku Vlade, bivšem predsjedniku HNS-a te bivšem županu Varaždinske županije da se više posveti analizi zašto su mu birači na izborima rekli ne, a da građane Međimurja ostavi da odluče po svojoj savjesti i izaberu najbolju osobu koja će dalje voditi Međimursku županiju - zaključili su u međimurskoj organizaciji HDZ-a,  a prenosi emedjimurje.hr..

Čačić je pak, podsjetimo, ovih dana izjavio:

- Nećete imati župana. Imat ćete županicu! Sandra Herman. Nema jače, vidljivije i uglednije osobe sa stavom - rekao je za list Međimurje.

Komentari