uhićenje krunoslava jurgeca

'To su bile desetine mailova na dnevnoj bazi: prijetnje, uvrede, gadarije'

Objavljeno: 21.03.2023. 08:19

Zadnja izmjena: 21.03.2023. 08:19

Predsjednik Reformista Radimir Čačić kaže da ima saznanja, budući da je načelnica Donje Voće iz redova njegove stranke, kako je uhićeni bivši načelnik Krunoslav Jurgec "gadarije", kako se izrazio, slao na dnevnoj bazi.

Podsjetimo, Krunoslav Jurgec je, prema informacijama iz Policijske uprave varaždinske, kroz razdoblje od mjesec dana slao mailove aktualnoj načelnici Donje Voće Sanji Kočet, pročelnici Općine Donje Voće te predsjedniku Općinskog vijeća u kojima ih je vrijeđao, omalovažavao i ometao u radu, a u jednom djelu poruka i prijetio.

- Gospođa je bila užasnuta nad tim desetinama i stotinama poruka na dnevnoj bazi. Prijetnji, uvreda, gadarija.  Nije ona bila jedina, bilo je još osoba, uglavnom ženskih. HDZ-ovi nasilnici su najskloniji napadati žene. Ali dobro, povremeno kada probaju napasti muške onda dobiju ono što ih pripada. Jurgec je uhapšen zbog toga, ali nakraju je izjavio "ako je samo zbog toga, dobro je". On je sad samo vijećnik, prije je bio načelnik, premali je šaraf da bi ga se nešto posebno štitilo, ali nikad ne znaš u HDZ-u. Imate situaciju u Trnovcu, gdje je vijećnik HDZ-a uhapšen, a policija se branila čak i tako da je pucala iz pištolja zbog napada na njih, tučnjave i pijanstva. Sve to je na tragu jedne piramide djelovanja kojem svjedočimo posljednjih godinu, dvije otkada je HDZ ovdje neka vlast - rekao je.

 

Komentari