OBRAĆANJE NOVINARIMA

Čačić: Zamislite da mi se nekakvi pomoćnik ministra ne javi kad ga zovem...

Objavljeno: 10.03.2021. 13:23

Zadnja izmjena: 10.03.2021. 13:38

Foto: Arhiva

Reformisti su u utorak, kao što smo pisali, predstavili sedamnaest kandidata za načelnike i gradonačelnike, a tom prilikom novinarima se nakratko obratio i predsjednik Reformista Radimir Čačić.

Župan Varaždinske županije tom je prilikom u svome stilu, između ostaloga, govorio i o utjecaju Reformista na vladajuću većinu.

— Svi ste imali priliku čuti plač bivšeg župana, koji je dao čak i popis da je 153 puta zvao pomoćnika ministra koji mu se nije javio. Pokušao je doći u ministarstvo pa ga ministar nije primio… — nabrajao je Čačić.

— Zamislite da netko uopće može pomisliti da se nekakvi pomoćnik ministra ne bi javio kad ga zovem, ali rijetko i zovem. Ne postoji ministar koji se ne javlja odmah ili u vrlo kratkom roku. Ne postoji premijer niti je ikada postojao koji to isto ne učini, zato jer je potpuno svjestan toga tko ga zove. Zato jer je potpuno svjestan da je značaj tog poziva i za njega i za mene i za ovu županiju i više nego dovoljno važan. A takav autoritet može dobiti dodatnu snagu ako građani izaberu ljude koje smo danas predstavili — rekao je Čačić, poručujući da će Reformisti biti prisutni u svakom selu i zaseoku.

Komentari