reakcija

Čačić: Nikakve privatizacije Specijalne bolnice dok sam ja župan neće biti!

Objavljeno: 25.05.2021. 08:03

Zadnja izmjena: 25.05.2021. 08:36

Radimir Čačić reagirao je na priopćenje njegovog protukandidata Anđelka Stričaka, koji je iznio sumnju da se priprema privatizacija Specijalne bolnice u Varaždinskim Toplicama.

Čačić mu uzvraća na isti način: poručuje da privatizacije neće biti "dok je on župan", a HDZ-ovi kadrovi koji vode taj projekt traženja ulagača - ako je istina da "petljaju s privatizacijom", bit će smijenjeni. Reakciju Radimira Čačića prenosimo u cijelosti:

Ako HDZ-ov ravnatelj Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice Denis Kovačić i HDZ-ov pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo Mladen Jakopović koji vode projekt traženja ulagača za NOVE HOTELE o kojem njihov stranački šef Anđelko Stričak naravno sve zna, a sve je i javno objavljeno, bilo šta privatizacijski petljaju biti će smijenjeni odmah nakon izbora. Žao mi je što se ekipi patoloških lažljivaca Patafta-Čehok, sada s ovom ozbiljnom laži pridružio i Anđelko Stričak što je bitno ispod standarda europske stranke u kakvu njezin predsjednik pokušava pretvoriti HDZ. Očito uzaludno.

Komentari