reformisti podržali milanovića

Čačić podržao Milanovića: "Trebamo osobu s više sadržaja i puno manje estrade"

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 19.06.2019. 09:44

Zadnja izmjena: 19.06.2019. 10:16

Zoran Milanović i službeno je objavio svoju kandidaturu za predstojeće predsjedničke izbore, a ovakvu je odluku za HRT komentirao predsjednik Reformista i župan Varaždinske županije Radimir Čačić.

Kako je rekao, odluka Reformista bila je da se jednoglasno podrži njegova kandidatura. - Naš stav je potpuno jasan. I moj osobno i predsjedništva stranke. Hrvatska zaslužuje i treba puno kvalitetniju osobu s više sadržaja, a s puno manje estrade. Treba nam osoba s puno jasnijim i čvršće artikuliranim stavovima o svim bitnim političkim pitanjima od sadašnje predsjednice države na toj poziciji – rekao je Čačić i dodao kako je po svojim političkim stavovima i dosadašnjem radu, Milanović osoba kojasigurno može napraviti taj pomak. 

- Siguran sam da može uspjeti. Mislim da postoji već značajno zasićenje s ovom interpretacijom uloge i značaja pozicije predsjednika države kakvu nam pruža gospođa Kolinda Grabar-Kitarović. To nije dobro. I meni osobno čini se da je zadnji trenutak da dođe do smjene i promjene. Treba nam čovjek s karakterom i treba nam država sa stavom – istaknuo je predsjednik Reformista.

Komentari