izborna skupština u lepoglavi

Čačić oštro na skupštini Reformista u Lepoglavi: ''Vaš gradonačelnik je nesposoban, a HNS više ne postoji''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 19.10.2017. 14:37

Zadnja izmjena: 19.10.2017. 14:43

Jučer je održana Izborna skupština Gradske organizacije Reformista Lepoglava na kojoj je za predsjednicu izabrana je Dijana Dubovečak, a za potpredsjednice Marina Koščec i Ana Bartolec. 

Predsjednik Reformista i župan Radimir Čačić tom je prilikom rekao kako je od puno pogrešaka koje je napravio njegova najveća pogreška lepoglavski gradonačelnik Škvarić te kako je tužno za Lepoglavu kako je on usprkos svojoj nesposobnosti uspio dobiti mandat.

- Prema anketama koje smo radili, a koje su se uvijek do sada pokazale točnima, HNS više ne postoji. Reformisti tako prema anketi za parlamentarne izbore imaju 17,25%, a oni su pali na 3,5% sa svim načelnicima, gradonačelnicima, saborskim zastupnicima, potpredsjednikom Vlade - rekao je Čačić i napomenuo kako je HNS povukao svu negativnu energiju i ogorčenje ljudi.

Također, prema njegovim riječima, radom i osobnim ugledom može se u Lepoglavi postići dobar rezultat i napraviti dobra i kvalitetna organizaciju koja će na sljedećim lokalnim izborima biti spremni preuzeti punu odgovornost za vođenje Grada Lepoglave.

 

 

Komentari