Sukob ne jenjava

Martinčević: "Štromar i Habuš bi na 10 godina za 70 milijuna kn zadužili Varaždince?! Pa tko je tu lud?!"

Objavljeno: 05.09.2016. 14:36

Zadnja izmjena: 05.09.2016. 15:03

- Da je istina da gradonačelnik Habuš vodi brigu o građanima i našem najvećem problemu ne bi opstruirao rad Natalije Martinčević koju je razvlastio dužnosti dogradonačelnice, kao jedini gradonačelnik u Republici Hrvatskoj koje je to učinio - stoji na početku priopćenja koje su nam uputili Reformisti.

U priopćenju nadalje stoji kako Habuš nije pozvao Nataliju Martinčević u Povjerenstvo za rješavanje problema smeća, te da joj ne dozvoljava rad u bilo kojem drugom Odboru kao gradskoj vijećnici. Reformisti napominju i kako je Habuš na nedavni sastanak koji je sazvao vezan na novo zaduživanje, pozvao sve vijećnike osim Martinčević.

- To posebno zabrinjava obzirom na činjenicu da je Martinčević kao saborska zastupnica predlagala više rješenja za konačno rješenje problema smeća - piše u priopćenju Reformista.

U priopćenju također ističu kako je Martinčević od Sabora tražila izglasavanje zaključka kojim bi se Vlada RH obavezala da preuzme odgovornost za rješavanje problema otpada te da Habuš i Štromar to nisu sposobni riješiti. 

"Štromar i Habuš bili su protiv mog rješenja da se novci osiguraju u državnom proračunu,a sad bi za 70 milijuna kn na 10 godina zadužili Varaždince?! Pa tko je tu lud?!" - zaključila je Martinčević.

Komentari