Jučer su Reformisti održali skupove u Martijancu i Ludbregu. Skupovima su prisustvovali kandidati Reformista za izbore za EU parlament Radimir Čačić, Natalija Martinčević i Tomislav Paljak.

U svojem se govoru predsjednik Reformista osvrnuo na obnovu i dogradnju škole u Martijancu. - Imali ste nekad načelnika koji je mislio da sve zna, a i sad imate načelnika koji misli isto to - započeo je svoj govori Čačić i rekao kako je bilo dogovoreno da Županija i Općina zajedno financijski sudjeluju u dogradnji i obnovi. 

- Županija je napravila sve pripreme, napravila projekt, prijavila projekt, dobili smo EU novac i dali svoj novac te svoj dio priveli kraju. Za to cijelo vrijeme općina nije napravila ništa, osim što se načelnik fotografirao s HDZ-ovim saborskim zastupnikom Stričakom na radovima na školi. Na kraju je načelnik rekao da očekuje da županija napravi i drugi dio škole za koji se obvezao da će napraviti općina. - rekao je Čačić i dodao kako zahvaljujući njemu škola opet neće imati jednosmjensku nastavu.

 

Ključne riječi: čačić, martijanec, načelnik,

Komentari

09.05.2019. 08:30h Zadnja izmjena: 09.05.2019. 09:08