tenzije sve veće

Čačića prozvao i HDZ-ov načelnik Kneginca: Župane, izgubili ste kompas, tjerate inat...

Objavljeno: 27.11.2020. 17:04

Zadnja izmjena: 27.11.2020. 17:13

Foto: Arhiva

Načelnik Gornjeg Kneginca Goran Kaniški prozvao je župana Radimira Čačića za zatvaranje Matičnog ureda u Turčinu, optužujući ga da je to učinio „iz inata“.

Kaniški smatra kako je argument Varaždinske županije da se u spomenutom Matičnom uredu sklapa premalo brakova samo županova izlika za izbjegavanje plaćanja polovice troška sanacije krovišta.

- Nakon takvog odgovora župana Općina Gornji Kneginec odlučila je samostalno financirati sanaciju  krova iznad Matičnog ureda, ali ni to nije bilo dovoljno, inat je prejak, sad će župan pokazati svoju snagu, sad će on nama pokazati – napisao je Kaniški na Facebooku, navodeći kako je ured "namjerno zatvoren u sjeni situacije s covidom-19".

"Čačić tjera inat"

Kaniški navodi kako se uredom koristila i Varaždinska županija, a od njega su, kako napominje, najviše koristi imali stariji građani iz ukupno četiri općine (Gornjeg Kneginca, Jalžabeta, Svetog Ilije i Beretinca).

- Gospodine župana, očigledno ste se umorili, tjerate inat sami sebi, izgubili ste kompas, zaboravili ste da su vas građani birali i da njima morate služiti, a ne svom egu. Uz silne nove fasade na raznim objektima zaborabvili ste čemu služe ti objekti. Oni služe ljudima – napisao je između ostaloga Kaniški.

Komentari