gostovanje na n1

Čačićev komentar kampanje: U Zagrebu kamilica, u Varaždinu psihopati

Prije svega, Čačić je aludirao na kampanju Davora Patafte, kojeg su jučer zazivajući "psihologe" prozvali iz njegove stranke, a potom im je Patafta sličnom porukom uzvratio...

N1 televizija

Objavljeno: 14.05.2021. 15:06

Zadnja izmjena: 14.05.2021. 15:29

Kampanja u gradu Zagrebu ovaj put je bila „blaga vodica“ prema kampanji kakva se vodila u gradu Varaždinu i županiji, rekao je danas gostujući na N1 televiziji Radimir Čačić.

Prije svega, Čačić je aludirao na kampanju Davora Patafte, kojeg su jučer zazivajući "psihologe" prozvali iz njegove stranke, a potom im je Patafta sličnom porukom uzvratio.

  • Reformisti: Gospodine Patafta savjet, potražite ozbiljnu psihološku pomoć, više ovdje.

  • Patafta: Petrići će konačno morati odriješiti kesu, a reformisti potražiti psihijatra, više ovdje.

'Suludo...'

„Mi imamo kampanju koja je apsolutno suluda. Mi imamo situaciju da partneri, drugovi u optužnicama, strašnu energiju ulažu da se nametnu i spase golu kožu. HDZ koji im je partner šuti, pazi da ne progovori. Čehok nešto cvili, pokušava izgledati kao da nije umočen. Patafta dijeli 'besplatni letak' koji je ovaj tjedan imao dva izdanja“, rekao je Čačić, aludirajući na tjednik Davora Patafte.

'Nekad smo bili pristojni'

 „Danas, dan prije izborne šutnje, prve četiri stranice su pljuvanje po kome je stigao. Nakon toga, četiri stanice vlastita promocija. Sreća, ne čita to nitko pa nije važno. Ta priča s dva-tri plaćena oglasa se zove novine", rekao je Čačić zaključivši: „Ovo što ima Zagreb, Rijeka, to je blaga vodica, fenomenalno, krasno, pristojno… A mi koji smo kao regija uvijek bili pristojni i nikad nije bilo nekih psihopatskih ispada… vidite što se događa".

Komentari