"u interesu građana"

Čačićev Reformist podržao Plenkovićevu Vladu

Objavljeno: 06.10.2016. 16:14

Zadnja izmjena: 06.10.2016. 16:16

U piropćenju koju je poslala Narodna stranka - REFORMISTI, stoji kako su uvjereni da je interes Hrvatske i njenih građana formiranje stabilne Vlade u zakonu propisanim rokovima. Podsjetimo, Darinko Dumbović, gradonačelnik Petrinje ušao je u Sabor s liste Milana Bandića i to tako što je prikupio veliki broj preferencijskih glasova

- Stabilna Vlada se mora formirati, pogotovo nakon izgubljene dvije i pol godine zbog nesposobnosti Vlade SDP-a i HNS-a i Vlade HDZ-a i MOST-a da prepoznaju šanse gospodarskog rasta, pozitivnih trendova, najniže cijene kapitala, najniže cijene energije, otvorene turističke niše na Mediteranu i ponuđenih europskih fondova - napominju Reformisti.

Objašnjavaju kako je izborna volja birača odredila Plenkovića kao jedinog potencijalnog mandatara nakon parlamentarnih izbora te da tu volju treba poštivati. 

- Naš je stav da Plenkoviću treba omogućiti šansu da formira Vladu i zato mu dajemo potpis za mandat, kao što smo to nakon prošlih izbora dali Milanoviću, kad je bilo ponuđeno više opcija. Stav o podršci Vladi ćemo donijeti nakon uvida u program i sastav Vlade - stoji na kraju priopćenja.

Komentari