izlasci iz reformista

ČAK 16 ČLANOVA IZ CESTICE NAPUSTILO REFORMISTE Pročitajte njihove razloge i reakciju stranke

Objavljeno: 01.12.2016. 10:53

Zadnja izmjena: 01.12.2016. 10:53

Vijećnik općinskog vijeća Cestice i predsjednik podružnice NS Reformista Ivan Dobrotić zajedno s još 15 svojih sumještana izašao je i iz stranke i o tome poslao priopćenje, na koje je promptno reagirala njihova županijska organizacija.

Dobrotić objašnjava svoj izlazak nezadovoljstvom u komunikaciji sa Županijskom organizacijom i središnjicom, kao i nedostatkom konkretnog programa u stranci.

- Sve se svodilo na politiziranje i prozivanje političkih konkurenata, najviše HNS-a. Narodna stranka – Reformisti postoji samo radi jednog čovjeka, predsjednika te stranke, i on većinu vremena razmišlja kako se osvetiti ljudima i svojoj bivšoj stranci HNS-u. - stoji u Dobrotićevom priopćenju, koji nadodaje da nemaju namjeru u narednom vremenu biti politički aktivni, premda su pojedinci slobodni odabrati i neku drugu stranku.

'Svi su oni samo Dobrotićeva rodbina'

Danas se oglasila i Županijska organizacija NS Reformista priopćenjem kojega potpisuje Tomislav Paljak. Ispisivanje 16 članova nazvali su odlaskom "gospodina Dobrotića i petnaest njegovih rođaka" i drže kako su to ujedno i jedini glasači koji su ga na zadnjim izborima podržali. Ističe se kako stranku javno blati čovjek koji je ušao u vijeće temeljem glasova koje je dobila stranka, a ne temeljem vlastitog ugleda. U Dobrotićevom istupu prepoznaju HNS-ov obrazac ponašanja i njihov prizemni performans.

- Reformisti su nastali i baziraju se na Čačićevoj političkoj doktrini, znanju, leadershipu i visokim zahtjevima te je i logično da način rada jednoga od najuspješnijih hrvatskih političara ne mogu pratiti niti razumjeti svi. - stoji u reakciji Reformista kojom brane svog predsjednika, uz tvrdnju da se ovdje radi o strahu HNS-a od najavljene Čačićeve kandidature za župana.

 

Komentari