"Razgovarali smo o politici"

Paparazzo objektiv našeg fotoreportera jutros 'uhvatio' Alena Kišića na kavi s Ivanom Čehokom!

Objavljeno: 10.05.2016. 10:05

Zadnja izmjena: 10.05.2016. 10:05

Foto: Siniša Sović / Foto agencija Sjever

Zamjenika župana Varaždinske županije i SDP-ovog kandidata za gradonačelnika Varaždina, Alena Kišića, paparazzo objektiv našeg fotoreportera jutros je „uhvatio“ u društvu bivšeg varaždinskog gradonačelnika Ivana Čehoka.

Kišić i Čehok sjedili su u odvojenoj prostoriji kafića u samom centru POS naselja u Varaždinu, u Ulici hrvatskih branitelja. Pokušali smo doznati o čemu su razgovarali, međutim i jedan i drugi ističu da je riječ o spontanom susretu.

- Naravno da smo razgovarali o politici, međutim nema tu nikakvih „političkih dogovora“. Odveo sam dijete u školu i stao na kavi, gdje sam sreo g. Kišića kojega je zanimalo moje mišljenje o određenim političkim temama. To je sve – rekao je Čehok kratko za eVaraždin.

Kako govore kulari, bivši varaždinski gradonačelnik i SDP-ovac s gradonačelničkim ambicijama upoznali su se tek nedavno, na promociji knjige Vladimira Šeksa u Varaždinu. Nije, međutim, poznato je li tada pao i dogovor za zajedničku kavu ili je zaista riječ o, kako ističu jedan i drugi - spontanom susretu...

"Slučajnost, ne - tajni sastanak"

- Gospodin Čehok jedan je od rijetkih ljudi koji jesu ili su bili u politici, a da ih dosad nisam osobno poznavao. Često smo se znali sresti, ponajviše u kazalištu, ali smo se upoznali tek nedugo na promociji knjige Vladimira Šeksa - potvrđuje Kišić kuloarsku priču, međutim također naglašava da je danas bilo riječi o slučajnom susretu.

- Jutros smo se sreli u kafiću u kojem često popijem kavu otkako sam se preselio u Varaždin. Dakle, ovo je bila slučajna kava, a ne "tajni sastanak". Uostalom, kako bi se u Varaždinu mogli sakriti Čehok upoadljiv po kosi i bradi i ja od 192 centimetra i 120 kila - kaže kroz smijeh..

- Tema je naravno bila politika jer kad se dva homo politicusa susretnu, koji nikad nisu razgovarali, onda je ta tema neizostavna i bilo je vrlo zanimljivo sučeliti mišljenja - odgovara na pitanje o temi ovog u svakom slučaju zanimljivog političkog susreta...

Komentari