konferencija za medije

Čehok: Zašto Bosilj cijelu kampanju nije pokazao zamjenika Markovića?!

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 28.05.2021. 12:23

Zadnja izmjena: 28.05.2021. 12:35

Foto: Dino Možek/Arhiva

Kandidat za gradonačelnika Varaždina Ivan Čehok napravio je danas rezime predizborne kampanje koju je nazvao ''prljavom''.

Prema njegovim riječima, druga strana osporava i niječe pravomoćne sudske odluke. - Ja želim građane upozoriti da ukoliko izaberu mojeg protukandidata, Grad Varaždin će ponovno ući u sudske sporove koji se neće moći završiti za Grad pozitivno zato što su već doneseni prije toga pravomoćni sudski pravorijeci i Grad će plaćati ogromne odštete - rekao je Čehok i dodao kako u cijeloj kampanji Bosilj nije pokazao svojeg zamjenika Miroslava Markovića.

- Kad pitate mojeg protukandidata tko je u njegovom timu, on 30 dana nije pokazao nikoga. Ne može Gradom upravljati jedan čovjek. Taj ''Čačičevski'' bahati sindrom je Bosilj već pokupio da je važan samo jedan čovjek - rekao je Čehok.

O programu...

Što se dijelova programa tiče, Čehok navodi kako će se cijena vrtića smanjiti za 20 posto, roditelji će se osloboditi plaćanja produženog boravka i obveznih klupskih članarina. - Moći ćemo napraviti fond za izgradnju dizala zbog ušteda u proračunu, projekte već imamo. Subvencionirat ćemo kupnju prve nekretnine, a umirovljenici s mirovinom ispod 2,500 kn dobivat će božićnice i uskrsnice - rekao je Čehok između ostalog.

 

 

Komentari